zondag 18 maart 2018

Week 10...

We kunnen het blijven zeggen, wat vliegt de tijd!
We dachten, we gaan nog eens een blogpost schrijven, bleek dat de vorige al van 3 weken geleden was.. oepsie..

We hebben elke week weer een ander thema gekregen waar we onze weg in moesten zoeken om dit op een leerrijke en vooral ergotherapeutische manier aan te leren aan de kinderen. Want allemaal goed en wel, maar hier in de school is helemaal geen ergotherapeut om een voorbeeld aan te nemen, ze weten zelfs niet wat dat is. (en ja, hier komen we na week 10 achter, timing toch šŸ˜)

We hebben ook van een aantal personen de vraag gekregen van hoe het nu op stage gaat en toen bedachten we ons, ja, daar hebben we eigenlijk nog niet veel over gezegd. We praten altijd over de dingen die we hier meemaken, maar de reden waarom we hier zijn laten we iets te veel langs ons liggen šŸ˜….

Telkens als we die vraag krijgen "en hoe verloopt de stage?", zeggen we standaard dat het goed gaat. Want het gaat ook goed, beter dan verwacht. We komen heel goed overeen met Buba, onze stagebegeleider. We bespreken al onze ideeƫn en voorstellen met hen en komen uiteindelijk altijd tot een goede overeenkomst waar iedereen profijt uit haalt. Buba is wel niet altijd op school, waardoor we niet echt iemand hebben waar we met onze vragen naartoe kunnen. Dit is soms wel een struikelblok omdat we dan niet zeker zijn over wat we moeten doen.

Met de kinderen zien we ook al heel veel verbetering tegenover de eerste week. De eerste week keken ze elke dag naar ons van: "ja wat verwacht ge nu?". Dus dat moest natuurlijk nog even loslopen. Tegenover nu, nu begrijpen ze wat we zeggen, ze doen wat we zeggen en ze helpen zelfs vertalen aan de kinderen wat niet heel goed begrijpen wat we bedoelen.

Voor de rest is het deze week een heel rustige week geweest. Drukke voorbereidingen voor school afgehandeld en weer zitten struggelen met het internet (as usual).

We gaan de laatste 4 weken in met nog heel erg leuke plannen voor de boeg! We houden jullie op de hoogte (gelijk eerder gezegd, als het internet het toelaat natuurlijkšŸ˜‰)
Ook verwijzen we jullie heel erg graag nog eens door naar onze facebookpagina en het youtube-kanaal waar je heel veel foto's en filmpjes kan zien!
https://www.youtube.com/watch?v=onUdXXjvvfs
https://www.facebook.com/elissaenfebeingambia/

Salut!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten