zondag 27 mei 2018

Wat een avontuur!

Voila, het zit er (helaas) op..!
Maar wat een avontuur hebben we beleefd!

Laten we even geheel terzijde dat deze blogpost grandioos te laat is. 😁
Sinds dat we terug zijn (Febe, 14 april & Elissa, 18 april), zijn we onmiddellijk in een wervelwind terecht gekomen genaamd 'school'. Oké, we moeten toegeven, we hebben niet al te veel voor onze bachelorproef gedaan in Gambia. Versta ons niet verkeerd, we hebben ons project daar helemaal uitgewerkt met een zeer positief resultaat waar we allebei meer dan tevreden mee zijn! Alleen het neerschrijven in een bachelorproef verliep redelijk moeizaam. Maar hoe kan dat ook anders met zo mooi weer en enorm mooie natuur en bezienswaardigheden!

Ondertussen zijn wij de afgelopen 5 weken zo goed als elk moment van de dag bezig geweest met het schrijven van onze bachelorproef. Deze hebben wij afgelopen week ook bij de drukker binnengebracht en ligt nu in een doos te blinken om maandag op school EINDELIJK af te geven. En wat een opluchting gaf dat om die bachelorproef daar afgedrukt te zien liggen. Want het was de afgelopen weken toch redelijk zwaar met veel stressmomenten of we het wel af gingen krijgen maar met de goeie begeleiding van onze promotor is het allemaal tot een goed einde gekomen! *fieuw*

15 juni is D-Day en de presentatie van ons project waaraan wij sinds 5 januari aan zijn begonnen. En wat een avontuur was me dat. Eén groot avontuur, met ups en zeker ook een aantal downs. Zoveel nieuwe lieve mensen leren kennen die een voetstap op je hart achterlaten. Zoveel steun gehad van iedereen daar en zeker onze familie en vrienden hier thuis. We kunnen het blijven zeggen, wat een avontuur..

Of we het opnieuw zouden doen? Een dikke JA!
Je verbreedt je horizon, je leert een nieuwe cultuur kennen, nieuwe mensen en ook, je leert jezelf kennen. Het is een aanrader voor iedereen. Het gaat met momenten niet gemakkelijk zijn, je gaat wel eens tegen de lamp lopen, maar je leert eruit. En hoe ook.

Een hele levenservaring. Twijfel zeker niet over het land of over de tijd dat je daar zit, het vliegt zo om! Ook al lijkt dat in het begin allemaal heel lang die 3 maanden, cold feet krijg je sowieso maar het is het allemaal waard. Geen twijfel mogelijk! Het is echt een absolute aanrader. Een hele levenservaring erbij.

Heel erg bedankt aan iedereen die dit avontuur gevolgd en vooral samen met ons beleefd heeft! Familie, vrienden, kennissen, mensen die de pagina op facebook liken, de filmpjes kijken,... We hebben geprobeerd jullie er zoveel mogelijk bij te betrekken en hopelijk hebben jullie toch een klein idee gehad van hoe hard wij daar genoten hebben.

Dikke merci!! En wie weet tot een volgend avontuur!!

🇬🇲
Elissa & Febe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten